Najbolje erotske priče

0 views
0%

Samo moja pička

Nedjeljno popodne. Sjedim zavaljena u fotelju i ne razmišljajuæi uvlaèim prste pod pamuènu haljinu. Dok buljim u neki glup program na televizoru, drugom rukom napipam bradavicu i poèinjem je milovati slinavim dlanom. Odjednom se prestrašeno trgnem. Netko zvoni na ulaznim vratima. Prinosim prste i osjeæam miris uspaljene pièke, koja je veæ poèela željno drhturiti. Razoèarano ustajem i otvaram vrata.
– O pièko, s kim se jebeš pa ne otvaraš pet minuta? – Moja prijateljica Danijela u laganoj suknji cvjetnog uzorka i malenom topiæu protutnjala je kraj mene.
Zakljuèala sam vrata i pogledala svoje grudi. Bradavice su još uvijek napaljeno strèali u zrak, a ja nisam mogla skinuti pogled s njene stražnjice. Kroz lagani materijal nazirale su se minijaturne gaæice.
– Joj, tako bi se pojebala, dan je kao stvoren za kurac. Ovdje je tako ugodno svežeo, a znaš da mene uzbuðuje ova polutama zbog spuštenih roleta. Daj ukljuèi taj ventilator da doðem sebi – dok je Danijela tako prièala, svalila se u moju fotelju i raširila noge, a tada podigla suknju i poèela njom hladiti svoju vruæu pièku.
– Misliš da meni nije vruæe i da se ja ne bi pojebala da imam s kim. Najradije bi pojebala sama sebe da mogu – promrmljala sam ukljuèujuæi ventilator.
– Pa ja sebe pojebem ako treba, samo trebam malo potstrek, ako me shvaæaš … nekad i prsti posluže svrsi, a desilo mi se da sam se tako uspalila misleæi na jebaèinu, da sam svršila èim sam stavila ruku na pizdu ili se oèešala o rukohvat fotelje ili kauèa – ona je brbljala a mene je svaka njena rijeè uzbuðivala.
– Sjela sam na pod i nehotice primijetila njene smedje dlake, koje su izvirivale ispod ruba napetih gaæica. Na njihovoj crnoj, pamuènoj tkanini nazirala se tamnija mrlja. Znala sam da je to od znoja, ali sam htjela vjerovati da je to znak uspaljenosti i duboko sam udahnula.
– Daj pizdo, samo uzdišeš, a ništa ne poduzimaš. Jebe se tebi, jel ‘da? Zatvori oèi i zamisli nabrekli kurac osut rosom znoja … pulsira … frajer leži na leðima, a kurac mu se ustremio put neba. Dlakava prsa, dlakav kurac, napeta stražnjica … Jebo te, da me sad probode, svršila bih u sekundi – Danijela je maštala i oblizivala usne, a ja sam osjeæala potrebu da gurnem prste u gaæice i da se pojebem.
– Ej, svoje smo, ne? Neæe ti smetati ako skinem topiæ? Cræi æu od ove sparine. Osjeæam da mi se znoj sliva duž bradavica. Kako bi bilo zamisliti kako me to liže jedan podantan, mesnati jezik, a frajerèina dahæe i svršava mi po trbuhu?
Nisam je više mogla slušati, a stid mi nije dozvoljavao da se pomazim.
– Skini se ako hoæeš, ne oèekujem nikoga.
– Èuj, idem se tuširati, jer æu presvisnuti što od vruæine što od želje. Bolje da šutiš, a ne da me potpaljuješ sve više … – promrmljala sam i jedva èekala da stanem pod tuš i prihvatim se svog uspaljenog brežuljèiæa i nabreklih bradavica.

From:
Date: August 25, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.