Seks na moru

0 views
0%

Sex na moru

Vec duze vreme nas dvoje se dopisujemo ili preciznije uvek kad nije blizu muza I dece. I nikad nisam bio srecniji … jednostavno je znala da pogodi sa svakom porukom. A ja to bas volim. Imali smo slicne afinitete, gotovo identicne a kad se to desi onda je sekulni naboj jak. Upoznao sam je sasvim slucajno na jednom seminaru. Starija koleginica iz druge firme je imala sve. Kada sam je ugledao u tim mrezastim carapama u mojoj glavi je postojao samo jedan cilj. Sto blize biti I sto vise se druziti sa njom. I to mi je pošlo za rukom do kraja tog seminara, od tad imam njen broj a ona mi I dan danas prebacuje u Sali kako tad nisam iskoristio priliku. Jedino sto mi je smetalo je to sto me zvala sine.
Sa svojih 44 je izgledala fenomenalno, ektra gradjena sa velikim grudima I sa nevjerovatnom mastom. U prvi mah mislio sam da ima oko 35. Zaista, tako lepu milfaèa nisam nikad upoznao.
Pricali smo o svemu. Ne treba da napominjem da nam je hot dopisivanje najvise prijalo. Najvise mi je prijalo kada mi je pricala o njenim izletima u braku. Kako ona kaze nije ih bilo mnogo ali je znala koga konzumira I pouzdanost tih momaka je njoj jako bitna.
Poslovno smo bili vezani. Ne bas direktno ali smo uvek ja I ona nalazili nacina da bude direktno. Dobio sam poruku od nje.
-Provjeri Mail.
-Zasto, Jesi to bila mastovita pa mi slike saljes?
Morao sam je malo provocirati ali od nje dobih istu poruku. I provjerim ja mail kad tamo nas zajednicki kolega poziva na dvodnevnu prezentaciju u jednom primorskom gradu. Uzeh odmah tel. I poèeh da se dogovaram sa njom da podjemo I da se vratimo zajedno.
-Naravno Da mozes samnom sine. Moram ja da te cuvam, ko ce ako necu ja?
– Ajde molim te prestani sa ovim sine.
-Zasto? Mene to pali … mladji si.
-A Jel sve druge jebace tako zoves?
-Pa Ti mi nisi jebac, jos. Ali …
-Sta Ali?
-Pa Zanas da bih volela da te probam. Ovo nam je prilika.
Osec´am da si vlazna … a ovu priliku smo cekali dugo I iskoristicemo je. Nije prosao minut kad stize poruka sa slikom na viber. Njeno medjunozje prekriveno mokrim gacicama.

From:
Date: August 26, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.