Sex na selu

0 views
0%

Seks na selu  kod rodjaka

Moje ime je Milica, imam 21 godinu i zivim u Beogradu. Bilo je to prosle godine na leto, kada sam otisla kod najbolje drugarice na selo. To selo gde sam bila,ima oko hiljadu stanovnika, a tada kada sam ja bila je bio neki kirbaj tu. Otisla sam sa drugaricom na taj kirbaj i tu sam videla jednog decka koji se meni poprilicno dopao. Primetio je i on mene, ali smo se u tom trenutku samo zaobisli. Nakon toga smo otisli kod drugarice i ja sam joj stalno pricala o njemu, a ona mi je rekla da veceras ima neki koncert i pitala me da li zelim da idemo. Odgovorila sam da zelim jer mi je to bila jos jedna sansa da vidim tog decka. Doslo je vece i mi smo se lepo spremile i otisle na taj koncert. Njega nije bilo, a ja sam postajala sve nervoznija i nervoznija. Nakon pola sata je on stigao sa svojim drugom, a ja sam rekla drugarici da odvuce njegovog druga, da bih mogla da budem nasamo sa njim.

Mala voli da pusi kurac tinejdzerka

Krenula sam da flertujem sa njim i nakon toga sam ga poljubila i rekla sam mu da me odvede sa ovog koncerta. Odveo me je u neki mrak gde je bio plast sena. Gurnula sam ga i na njegovo iznenadjenje skinula mu farmerice i krenula da mu ga pusim.

Tada se i on okurazio i krenuo da me jebe u usta. To mi je prijalo. Nakon toga mi je zadigao suknju i krenuo da mi lize moju tada vec skroz mokru picku. Mene je to jako uspalilo i rekla sam mu da krene da me jebe, sto je on i ucinio. Stavio ga je u mene, a posto je bio jako uspaljen rekao mi je da bi mogao vec da svrsi. Odgovorila sam mu da mi svrsi jer tako najvise volim… I to je to najbolje karanje u usta. Pogledajte pornic!

 

 

From:
Date: February 17, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *