Karanje na morskoj plaži

0 views
0%

Sex na moru 4 karanje na plazi

-O Cemu, reci mi?
– O tome da me jebes … da mi svasta radis.
– Znaci to zelis jako?
-Da, Zelim da me tucas I da svrasavas u meni do zore …
Legla je na krevet I pocela da drazi klitoris I da se meskolji. Takav prizor gde jedna dama sa svojih 44 godine prosto zudi za kurcem I jebaèinama me nikad nije ostavilo ravnodusnim. Pridjoh I poèeh da joj ljubim bradavice … gledao sam joj u te sužava oci pune zelje. Na trenutak pomislim da ce me iscijepati koliko je bila vrela I napeta a na trenutak sam samouveren sa zeljom da je nateram da moli.
Spustih se polakko preko stomaka do njene pice. Jako je rasirila noge I iscekivala je liz. I … lagano prodjoh sredinom I podijelih je na dva dela. Sva mokra kao da je prvi put. A onda sam poludeo, usisao sam je celu I palacao jezikom, celu sam je stavio u usta I pomahnitalolizao. To volim vise od svega, mozda nisam dobar jebac ali mogu da kazem da znam da polizem dobro. I vise volim da zadovoljim zenu oralno nego ona mene. Ona je to znala I nije se bunila … samo se prepustila.
-joj Kako je lepo … ljubavi moja. Nemoj stati … ah.
Prestah na trenutak I legoh na ledja. Uzeh je za ruku I bez rijeci joj pokazah da senke. To je I uradila …
Tek onda krece ludnica, zabijam joj jezik duboko I I z sve snage rovarim po njo a niz moje obraze se slivaju sokovi. Ona dolazi do vrhunca I tada krece njen rad kukovima, kao da je na kurcu a ne jeziku. Toliko snazno da I moj nos je stimulise.
-Gotova Saaaaaaaaaaaaam jooooooooojj, evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Sve je šljapkala, zvuci mokih delova tela su potpirivali vatru.Tako je stresao orgazam da ja nisam mogao vise … muda su htela da eksplodira. Obazreh je na ledja I jos onakko orgazmièna je nabih na kurac I poceh je jebati.
-Stani Joos mi bridi, Oooooooooh. Tako jeeee, nabij me … razvali mi picku. Aaaaah. Ni sama nije znala sta bi pre.
-Jel Ti prija? Pricaj mi prljave stvari …
-Oh Priiija. Sta da ti pricam?
-Ko Te jebe najbolje?

From:
Date: August 27, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.