Jak seks u stali

0 views
0%

Seks u stali

Moje ime je Djordje, imam 28 godina, imam devojku od 27 godina koja se zove Mirjana. Zivim u Beogradu sa njom. Oboje radimo u dosta uspesnim kompanijama i imamo dosta velika primanja. Imamo dosta buran seksualni zivot i imamo dosta ideja u njemu. Jednog jutra, bio je vikend, odlucili smo da odemo van grada malo na neki piknik.

seks u stali sex

Spremili smo sve sto treba i krenuli izvan grada da trazimo neku lepu livadu ili neki sumarak za piknik. Nasli smo prelep sumarak na oko 20km od grada. Tu smo se parkirali i krenuli da iznosimo stvari iz automobila. Seli smo i uzivali u lepoti prirode neko vreme. Nakon mozda cak i sat vremena uzivanja, meni su krenula da krce creva sto je bio znak da pojedemo koji sendvicic koji smo spremili pre polaska. Posle rucka, meni se malo drugar podigao i zeleo da ima seks. Saopstio sam devojci da sam veoma napaljen za seks trenutno i da bih jako zeleo da imam seks sa njom u ovoj divljini.

To je bilo jako karanje i dobro jebanje

Prosao sam neki precnik od 200 metara da nadjem neko pogodno mesto. Pronasao sam jednu stalu koja je trenutno bila prazna, ali je u njoj bilo sena. Saopstio sam zeni sta sam pronasao i brze bolje smo otisli tamo. Kada smo usli u tu stalu, srusio sam zenu u taj plast sena i krenuo da je skidam. Kada sam je skinuo, krenuo sam sebi skidati farmerice. Kada sam ga izvadio, moja devojka se iznenadila, a i ja sam, velicinom mog kurca. Ova stala je uticala magicno na mene. Krenuo sam da je jebem i to je definitivno bio najbolji seks u mom zivotu i najromanticniji. Nakon tog seksa, krenuli smo redovno da posecujemo tu stalu i da u njoj naravno imamo seks. Dolazimo ovde bar jednom u dve nedelje.

From:
Date: March 14, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.