Karanje komsinice u supak

0 views
0%

Karanje picke u supak anjena sestra mi pusi kurac

Dok sam lezao i gledao TV u dnevnom boravku sestra je bila u svojoj sobi sa drugaricom i pričale su o seksu.Tada nisam ni znao da je neko u kuci dok se nisu zacula  vrata od sekine sobe.
Drugarica je istrčala gola iz sobe i vristala uz rijeci :”Hocu jak kurac, ocu ga u buljuuuu” a moja seka isto gola trci za njom i govori :” Oću i ja da mi ga gura do grlaa”

Sestra i dobra picka sex
Ustao sam sa trosjeda  tada su me obje pogledale i bile izgubljene nisu znale da sam u kuci…
Braco pa ti si se vratio izustila je moja sestra, pokrivajuci svoju macu i sise.Ona obozava dobro karanje kao u pornicu !
Nisam djeda mraz ali ispuniti cu vam zelje, skinuo sam sve sa sebe i navukao roletne i zakljucao kucu da ne bih nas neko ometao.
Seka je kleknula na koljena i pocela da mi pusi  ajde sada  trpaj ga sebi do grla zelim ti ispuniti zelju…Kada je nadrkala kurac njena frendica je sjela na trosjed i namjestila svoju slatku malu guzu i rekla :” Ajde trpaj mi u bulju  ocu da ga osjetim ocu da poludim od jebanja”.Poceo sam polako da joj lizem supak da ga pripremam za jebačinu i polako sam ga ugurao u nju a ona je pocela da place od bolova koliko sam je jebavao i koliko ju je bolio kurac u supku…

From:
Date: February 28, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.